18.5.14

Sampah


Hai Buddies! Selamat berkhabar semua. Live (eja life ke, live?) Okey life kot? Owh my english. Gasaklahkan..? Nak cakap life good je... Mood okey sempanjang 2014... Dah masuk separuh tahun dah... 

Sampah? Blog ni macam sampah je dah... Banyak perkara yang aku 'sampah'kan sepanjang 2014 ni je... Pengajaran 2013, membuatkan aku banyak membuang hal-hal yang tak membahgiakan hati aku... Dah memasuki 30 tahun... Dan tak mahulah membazirkan sisa usia dengan 'sampah' yang memberatkan perjalanan.

Banyak yang aku buang. Serious! Sebab apa? Sebab tak perlu. Dan sure la aku ambil kira, aku ni diperlukan or tidak. 

Sampah... Ada di mana-mana... Di sini... Situ... Alam nyata... Cyber... Banyak sampah terperap... Aku buang saje... Aku tak simpan sampah... Keras hati aku... Keras sungguh... Sebab aku memilih bahagiakan hati... Dari simpan sampah yang buat aku sesak...  

2 comments:

  1. semoga mendapat yang terbaik dalam hidup..buang saja semua sampah yang tidak perlu

    ReplyDelete