16.11.13

Just Another T.T Session


Kepada yg sempat baca, tadi sebenarnya tulisan ni lain isinya.. Tapi, tak sampai hati nak publish... Actually dah terpublish pun... Mujur boleh padam balik dan cover dengan isi yang baru... Pengajarannya... Terlajak perahu boleh diundur, terlajak post pun boleh dipadam...

Sekian...  

10 comments:

  1. saya selalu re-edit post ... saper nak marah ? heheheee

    ReplyDelete
  2. saya bacalah..
    cuma tak tinggal komen pun.
    ntahlah bila nak pergi lagi. Tapi weekend buka ke kedai tu..? ingat nak gak singgah tadi. tapi hujan lebat ptg td.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ler.... mentang2 dah tau jalan, dtg tak roger tu.. huhuhu..

      Delete
  3. setiap kata-kata yang diucapkan adalah seumpama paku yang dibenamkan ke tiang. terlajak kata memang tak boleh diundur. minta maaf dan akui keterlanjuran adalah galang gantinya. walaupun sudah bertukar maaf, seumpama pula paku tadi dicabut balik, namun kesan nya tetap ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pesan buat dri sndiri tau tata....

      Delete
    2. haah. orang lain pesan kat aku, aku sampaikan kepada orang lain juga.

      Delete
    3. Kalau gitu, aku nak sampai juga pesan ni buat yg lain...

      Delete