9.10.13

Rindu Masa Berlalu


Hey buddies... Aku ni update blog tanpa menjengok blog kalian kan? Itu tidak bagus tu. Give me some space la. Perlu ruang. Perlu masa. Nanti aku dah semangat nak jengok, aku komen kaw kaw punya. Macam Tata yang rajin berkunjung tu. Salut la tata. Kau memang pen'sapot' aku yg paling terbestest!

Serious aku rindu masa zaman-zaman blaja sijil dulu. Ikut program muzaqarah petang-petang mcm bebudak dalam gambar ni... Macam sekarang ni, aku duk terconggok kat sini sorang-sorang... Tapi aku rasa amatlah coolnya pun hadoiii!!!

P/S: jangan risau... Aku sedang okey dan tenteram... Allah kan ada... Tempat mengadu... Jangan risau ya... Saya sudah besar walau nampak kiut macam "minion"... Saya hebat macam ejen 007! Huhuhu...

26 comments:

  1. Setiap kenangan pasti akan kekal terpahat di hati.. (fuh ayat.. kikiki)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayy abg sop dtg!!! Ni yg rase nak hebah satu malaya ni... Tq komen ye abg sop... Kenangan la kirenye ni...

      Delete
  2. aku pen'sapot' kau yg paling terbestest!

    terbestest???

    wahh... bangga nya aku! hahaha..

    confirm sampai petang aku sengih aje. hahahahahahaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung la aku kate ko pensapot terbestest.. Ingat nak ckp pemenang anugerah 'pengampu org kaya' terbaik tadi.. Hahaha... (gurau) no touching ok...

      Delete
    2. it's okay sebab secara jujurnya aku tak tahu macam mana nak mengampu orang. aku tak pandai dalam bab tu. huhuhu.. kuno kan?

      Delete
    3. Ler... Berbuat baik sesama manusia kak tata... Tak baik niat bodek2 ni... Sampai bila kita tahan nk bodek org... Paling baik, kita doakan sesama manusia... Kan indah perkenalan...

      Delete
    4. kak Tata. soo sweet nyerr.. hahahah

      sambung sengih lagi sampai malam.

      Delete
    5. Haha... Hadoi la... Parah ni... Kang krem pipi tu...

      Delete
    6. jadi macam joker pulak karang. hahaha

      Delete
    7. adakah kau cuba kata yang aku ini psyco?


      berhenti sengih.

      Delete
    8. X la... Kawan aku ni psyco ke? Ohhh tidak... Hahah

      Delete
    9. orang yang psycho tak mengaku dia psycho tau.

      mwa ha ha ha

      Delete
    10. Alamak... Tolong! Ade org psyco... Hihi.. Mintak dijauhkan la ye...

      Delete
  3. Kau sedang okey dan tenteram.. good to hear that.

    kau tak tanya, tapi aku nak jawab jugak. aku pun sedang okey dan tenteram. Dia tengah letak aku dalam masa ketenangan. andai tiba masanya Dia tarik balik ketenangan itu, well mungkin masa tu aku akan lebih matang melaluinya. aku harap begitu.

    insyaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku cuba tanam dlm diri satu perkara ni la.. Ape pun, suka or duka... Segalanya kita serah je pada tuhan la.. Aku x tahu apa nasib aku mendatang.. Cuma, berdoalah.. Susah senang aku... Bersama tuhan... Aminnnn...

      Delete
    2. insyaAllah. yang penting kita kena maintain hubungan kita dengan Dia. tapi mana-mana hal pun, maintain adalah perkara yang paling susah. tak kuat semangat, tak jadi.

      Delete
    3. Bukan takat "kena" tapi itu satu kewajipan... Kita hamba... Tak lebih dari itu... Aku hamba... Kau hamba.. Semua hamba... Hamba wajib patuh suruhan tuannya...

      Delete
  4. takpelah Sam..bersabarlah ye...faham..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy okey memmet... So far so good.. Hehe.. Tw memmet...

      Delete
  5. Semoga tabah selalu.. ye lah kenangan masa lalu tak ada siapa pun dapat lupakan..Hehe

    ReplyDelete