25.7.13

Me"nuit" 24 Jam

Sekarang kalian boleh la menuit Sam Banjamin bila-bila masuk ke blog ni. Mudah je... Yang penting Twitter jgn 'Sign Off' (sign out la!) dan yang paling penting sekali, kena la ada account twitter.... Bhahahhaaha...
(Ntah-ntah, orang dah tak pakai widget ni. Aku je yang baru nak test, try, eemmmm cuba!)

19 comments:

  1. Laaa... twitter rupanya. Menuit...menuit...ingatkan kemende dah tadi. Puas duk mikir masa terbaca tajuk entry ni kat dashboad tadi. Hahaha. Okai, kita dah 'mempolo' abg sam banjamin kita. jangan lupa 'polo bek'tau, lau x...kita tumbok laju2. muahahaha... *gelak jahat* :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adeii.. Kna tumbok plak.. Okey2 I follow... Sape tak follow kire boleh tumbuk la ek..

      Delete
    2. alamak... ade org nak tumbok muke la... ni yg kena folow ni.... ampunnnn...

      Delete
  2. Replies
    1. Yang tak de.. Bleh la sign up.. Hihi

      Delete
  3. huiit dah lame laa deyh gune apps tu, kau je selalu ttinggal dekat belakang.mihmih

    ReplyDelete
  4. saya ada twitter. kadang2 sampai tengah malam dok menuit. tapi tuit sorang sorang aje. huhuhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. same la... menuit ape terfikir je.... hihihi

      Delete
    2. Jom add aku, tweethandle aku.. @annasmahalli

      Delete
    3. dah... dah follow sudah....

      Delete
  5. jarang sangat nak jenguk twitter.. almaklum kalau tweet apa2 pun jarang ada respon sebab tak ramai follower

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade ke? sy pun... tp tweet utk promote entry buat rakan2 di tweeter... pon bole....

      Delete
  6. oh twitter rupanya ingatkan apa tadi hehehehe

    ReplyDelete