8.7.13

Mat Bulgarian


Apa mahunya Mat Bulgarian ni di aplikasi instagram aku. Jangan-jangan beliau ni ajen risikan yang mahu mencuri maklumat dari aku. Jangan-jangan aku sedang diintip. Mahu diculik dan di'brain wash', langsung menukar aku menjadi orang kuat agensi mereka seperti Jason Bourne tu. Ishh, tak mahu lah aku. Nanti hidup dalam perlarian. Ke sana ke mari makan penumbuk dan penendang. Aku lebih senang dengan dunia sudu garfu ku. Dunia 'klentang klenting' pinggan dan mangkuk. Yang orang pandang sinis ni. Walau aku blaja tinggi. Walau gaji aku ribu-ribu...

6 comments:

  1. a'ah..jaga-jaga! mana la tau kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. kan... rase mcm ade man in black je duk mengekor sejak 2-3 hari ni... mushkil...

      Delete
  2. sape yang pandang sinis tuh?? meh cocok mata dia dengan garpu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm... kassim selamat yg bilang itu macham... dia suda cucuk mata dia dengan penyapu.. hehehe

      Delete
  3. jadi jason bourne nampak mcm cool gak sebenarnya :-)


    ramai gak follow mamat tu walaupun baru upload 1 gambar.... pelik gak tu, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. bak kate, kiah propa... jaga2 ade mate yg memerhati... agen CIA ni rasenye... aku malas nak approve..

      Delete