12.7.13

Makcik Ajak Main... Agak-agak la


Assalamualaikum readers. Hari kedua berpuasa. Hari ni, berbuka bermewah-mewah sedikit dari biasa. Berbuka di hotel la katakan. Hmm... Hotel tempat sendiri bekerja. Hari ni, ade anjuran Majlis Berbuka Puasa Kakitangan Hotel UiTM Shah Alam. Makan free. Malay set gitu. Makan nasik minyak. Minum air sirap. Alhamdulillah. Makan kat tempat kerja aku ni, memang diiktiraf best. Kalau tak percaya, korang kena test sendiri la. Sure tak menyesal. Kami ni training hotel je. Tempat pelajar-pelajar bidang hospitality didedahkan kepada operasi sebenar hotel. Macam simulation la. Tapi real punya operasi. Buat duit jugak sambil-sambil tu. Hmmm... Makan sedap, harga murah, service cekap. Confident! Cuba.. Try.. Test.. Sendiri la..

Balik keje tadi terus workout. Ni mandi pun belum lagi ni. Tengah duk release muscle sambil golek-golek depan PC. Bukak FB. Bukak Blogger. Tengok performance blog hari ni. Entry semalam kurang mendapat sambutan. Penat aku tulis berjela. Tapi tak pe. Tu long term punya investment. Ade gunanya kemudian hari nanti.

Buka Stats blog. Tengok sape datang. Tengok dari mana sumber trafik. Bila tengok di 'keyword search'
 ini hasilnya:
'Bapok sex gay'. 'Makcik ajak main'. Agak-agak la bulan Ramadhan kot. Owhh. Mungkin makcik ajak main batu seremban kot. Aku pun kena la pikir naik-baik je bulan puase ni. Tapi yang bapok sex gay tu, agak mushkil la apa rasionalnya. Hmmm. Rasa lawak pun ade. Hahahahha. Aku nak gelak sambil minum 100 plus. Burrppp!

6 comments:

  1. takde keje sungguhlah manusia yg search benda benda mcm tu..huhu

    sebab tu la ramai blogger suka letak title entry yg lucah skit kot, sebab bagus utk trafik...iskkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm... boleh jadi jugak... aku baru letak tajuk mcm ni... mmg cepat resondnya berbanding tajuk biase...

      Delete
  2. Hmmmm...mcm2 peranagi manusia....bulan puasa pn nk on gak...ish3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm... biase la... manusia... kita pun manusia juga...

      Delete
  3. adoiii, makcik mana lah ni ye. ish ish ish

    ReplyDelete