15.6.13

Mencari Gang Instagram

Hallo readers. Apa khabar? Salam hujung minggu. Adakah hujung minggu kalian buntu sama seperti aku..? Mari lari dari kebuntuan itu dengan memenuhi masa dengan sesuatu. 

Instagram.... 

Siapa ada account Instagram? Jom kawan-kawan. Mari berkongsi hobi yang sama. Disamping berbloging, kepada kalian yang juga minat mengambil gambar, tak salah rasanya kalau kita support each other. Kongsi sama-sama. Macam aku, dan beberapa blogger yg lain tu.

Aku letak link ke account aku... Kalau nak sertai aku, jom la. Mari kita tembak gambar banyak-banyak dan kongsikan moment yang kita rakamkan tu bersama-sama. Mana gambar cool, kita liking-liking. Man gambar tak cool, tak de button dislike yang pasti. Apa tahap sentuhan kita tu blakang cerita. Aku pun lebih jauh tarapnya dari amatur. But setidak-tidaknya, bleh jugak belajar dari kawan-kawan yang sentuhannya tahap otai! Jom-jom... Serious ni... Mencari gang Instagram... 

JOM. 
AKU TUNGGU KORANG...





















2 comments:

  1. Kahkah, kau baru tau kan ig bole post kat tuiter. Teciann. Noob ni. Btw aku tak de ig almaklumlahh bb tak maju.hampeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye la.. Ko mmg saje kan.. Pose mengalahkn model.. Ig pun x de. Ishh aku x leh terima hakikat la..

      Delete