2.3.12

Wajah 2012

Ape yang baru? Header baru. Thanks a lot to Cik Azhafizah yang telah bersusah payah mendesignkan header ni. Aku puas hati. Header lama dah tersimpan elok dalam koleksi kenang-kenangan. Kepada yang perasan, header baru ni aku start guna semalam. Siap-siap terus gantung gitu. Okeh tak? Aku dah pesan kat Cik Fiza agar header ni bebas dari unsur-unsur berlawanan jantina. Heheh. Kalau ade unsur-unsur tu, maka, tu salah mata korang yang menilai.
Header lama. Dibuang sayang. Aku dah hantar ke musium dah. Buat khazanah untuk tatapan generasi blogger akan datang.
Header baru. 
Konsep? Retro katanya. Aku angguk-angguk kan sahaja ketika Cik Fiza recommend idea tentang konsep ni. Kalau nak ikut aku, nak je aku serah bulat-bulat kat Cik Fiza. Maklumlah, aku ni pandai menulis je. Ni pun pasal menaip, maka korang boleh jugak paham tulisan aku. Kalau tulis tangan ni, sah pening nak bace. Ntah la... Aku
ade satu panyakit. Tangan aku, sebenarnya sering terketar-ketar secara automatik. Disebabkan ketar-ketar tu, habis tulisan aku pun ikut effect sama. Tu baru menulis, belum melukis. Lagi la harammm...

Muke kartun a.k.a Vector Potrait. Vector Potrai tu ape? Ermm, ni la vector potrait.
Aku terbaca satu iklan pada Blog Azhafizah.com, beberapa hari lalu. Terbaca aku tentang promosi rekaan Vektor Potrait dan Header yang Cik Fiza Tawarkan. Harga pun berpatutan. Aku tengok vektor-vektor potrait yang pernah dihasilkan pun boleh tahan. Tu yang buat aku tertarik. Nak harap rekaan sendiri, paham-paham la. Dengan bakat serta masa yang tak pernah ade ni. Tentu tak akan  mampu untuk aku design rekaan sendiri.

http://www.azhafizah.com/

Amacam? Korang minat nak try. Nak tempah? Aku dah ready nak bagi tender projek kedua buat Cik Fiza ni.  Korang bile lagi. Jadi Sebelum Cik Fiza tambah sibuk dengan tempahan, ape kata kite cepat-cepat order satu! Nak order bleh hubungi Cik Azhafizah di blog beliau. Atau terus ke Facebook Cik Azhafizah. Oh ye. Sebelum tempah, jom baca sikit term and condition yang ringkas untuk membuat tempahan. Klik sini <----- 

Kau Ade?

46 comments:

  1. wahhh...header baru..menarik2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan sy yg buat... cik azhafizah yg buat...

      Delete
  2. salam..

    terima kasih singgah blog nur..

    cantik headernye... :P

    ReplyDelete
  3. wah! cantiknya.. jelez i..hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak baik jeles2... pi order 1... baru puas hati...

      Delete
  4. tangan terketar2 tu maknanya kurang makan sayur..jadi,pasni kene amalkan makan ayam.hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh... ko ni lain macam je.. aku tak main bende2 tu tau... hahha

      Delete
    2. hahahahaha..ke situ plak dia..maknanya sayur kobis takpun bayam..adoi.hahaha

      Delete
    3. oooo... tulis la bayam... aku fikir kan 'ayam'.. lain kali ckp biar terangggg...

      Delete
  5. hahahahaha..tertinggal B rupanya..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kau... selalu aku pesan... periksa dulu sebelum picit enter tu... ni main picitttt je..

      Delete
    2. hahahaha..nak buat macam mane..jari2 ni bergerak sendiri.kadang2 ak tak dapat nak kawal.hahahaha

      Delete
    3. kau kene banyakkan latih tubi tu... hahhaha

      Delete
    4. macam2 dah ak buat..korek hidung secara membabi buta, mesej sehari 100 orang, main roller blade pakai tangan..tapi masih sama keadaan dia

      Delete
    5. mana cukup tu... dah minum air rendaman selipar jepun wanita mati beranak sulung? dah jemur jari bawah matahari stp 27 hb melayu jam 12.27 tghhari? belum kan? tu la...

      Delete
  6. bila ade header ni,lagi naik seri blog ni.
    sy xde. (jwb soalan last tu. ehe~)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? alhamdulillah... cik annaqia pun boleh... pi order kat cik azhafizah...

      Delete
  7. nak order lah sbb aku xde header sbb header lama x padan dgn template lama. .haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. ko order cepat2..sementara cik fiza free tu.. kang dapat tender kerajaan nanti, tak menang tangan die nak layan order2 kecik2... hehehe

      Delete
  8. 1st time datang blog ni, tu pun pas ko komen kat blog aku..hehe :D

    nice one, walaupn girl yang design ya? nice nice..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.. nice ke? terharu... naik biru...

      Delete
  9. peh mcm silvester stelun...peh peh dan peh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. silvester stelun tengah sembelit... hahahah.. semalam makan julap... hahahaha

      Delete
  10. Jelessssnya my blog gak x gantung2 header

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak baik jelez.. pi order... cik fiza tengah rajin tu...

      Delete
  11. alhamdulillah puas hati..fiza happy.Thanks alot..siap promote lagi tu..hehehe..^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang tolong kite. Kite tolong semula... Cik fiza hapy.. Saye lg happy...

      Delete
  12. Fiza punya design + vector memang mantap lah. Shag suka tgk dia punya hasil. Hihi :D

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. fiza yg buat.. ay order je.. anyway tq..

      Delete
  14. Wahhhhh cantikkk header baruuuuu...
    btw mak dara ada entry istimewa utk sam.. http://www.bicaramakdara.com/2012/03/blogger-pilihan-mak-dara-malam-ini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade entry pilihan? berdebar seh... ni yang nak pi jenguk ni...

      Delete
  15. salam...haiii sam banjamin saya lah nana damanhuri yg mak dara gabungkan(blog kita hihihi) dlm entri blog bicaramakdara...salam perkenalan.
    saya follow awak.=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya yg follow awak dulu... salam perkenalan....

      Delete
  16. header yang menarik.. mmglah, kita sering inginkan perubahan.. dan yang lama tu akan jadi khazanah.. lulu pun dah banyak kali tukar header..ngee

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kite cik lulu... simpan je header lama2 tu.... bile cukup masa, publishkan untuk tatapan follower... amacam?

      Delete
  17. cantik header! kretif sgt!;)

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. hhaa.. mane la sampai tahap macho tu...

      Delete