24.2.12

Ye.. Ini Blog Aku

Ye... 
Ni blog aku... 
Aku yang tulis... 
Titik peluh aku.. 
Idea aku...
Mana yang aku pinjam, aku pinjamlah.... 
Segala content yang ada di dalam blog ni, adalah atas tanggungjawab aku...

Blogger Boy?
Bukan perkataan tu datang dari drama TV di channel 8 atau 9 tu ke?
Tu die punye kisah..
Kisah aku lain..
Tak semua aku kisahkan...
Nanti jadi cerita hebahan pulak...
Al-maklum lah...
Tak de pulak pen highlighter untuk aku highlight kan ungkapan 'al-maklum lah' tu...


Blog ni senang je...
Habis bace, kalau suka, datang lagi...
Kalau takut lupa, bookmark siap-siap...
Setuju atau tak dengan content, tu terpulang...
Kalau-kalau terkena batang hidung, anggap je kebetulan...
Komen, sama ada membina atau tak, dialu-alukan...
Aku tak kisah...
Kalau suka, like... 
Kalau tak suke... 
Nampak kat bucu kanan tu? 
Ade ape?
Tau fungsinya?
Sila guna....
Dah guna?
Diam...
Heyyy Brother... 
Jangan sebok sangat lah!!!

8 comments:

  1. siapa ni? siapa ni yg bawak onar pada kau ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. samdol... sarip dol... dan jugak konco-konconya... golongan-golongan tua yg tak sadar diri... tapi, aku tetap teguh bersama timelines aku ni... biarlah lahanat-lahanat itu terjun bersama jiwa perasan mudanya...

      Delete
  2. sabar.. sabar..
    (cakap senang laaa... kan?!) :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar le ni... aku ni jenis diam... tapi aku selalu gelak kebodohan orang dalam hati aku... kesian, bodohnye mereka...

      Delete
  3. Replies
    1. tak marah pun... hidup ku dilingkari ke'happy'an.... dan ketenangan... biar jiwa-jiwa mereka berbulu-bulu...

      Delete
  4. Biasalah, dunia blog memang macam tu :) Sabar ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh.. sebok je kan.. yg pelik tu, time susah... bro.. lon rm 20... bro... loan rm 20... puiii!!!

      Delete