6.2.12

No Pain... No Gain


Prinsipnye... Hari ni workout, bukan esok, celik mata, pi depan cermin badan dah siap berketul.

Workout bukan semestinya untuk develop body jadi berketul-ketul. Setidak-tidaknya badan sentiasa cergas dan stamina meningkat. Kalau badan berketul-ketul pun, bukan boleh pergi ke 
mana-mana tak pakai baju.

Niat untuk kesihatan dulu. Bukan niat nak tayang body. Kalau nak tayang body, pi masuk pertandingan 'Miss' ter Univers macam Mr Sazalo tu.

Main sukan ape pun la. Kesan sakit kepada muscle tu tak akan dapat dielakkan. Layankan je. Selagi tak pitam tu, kire boleh la tu. Tapi jangan pakse pulak. Ikut kemampuan diri. 

Last sekali...

No Pain... No Gain la Beb!!!

9 comments:

  1. singgh sini smbil follow blog ni.slm kenal~

    ReplyDelete
  2. singgh sini smbil follow blog ni.slm kenal~

    ReplyDelete
  3. betul tu..:)

    p/s :: kampung kt ner???

    ReplyDelete
  4. boni.. pusing la berapa kali nak pusing pun...

    ReplyDelete
  5. syakir: jom angkat besi kalau betul

    ReplyDelete
  6. nadya: klau betul angkat besi dalam kiraan 50 kali 1 set... hahhaa

    ReplyDelete