8.11.11

TheTimeLines di www.benashaari.com

Apa lagi yang boleh aku kata. Apa lagi yang boleh aku rasa. Bila Otai dunia blog seperti Ben Ashaari menyebut blog kecil seperti TheTimeLines ini di laman blog milik nya. Terima kasih daun keladi, lain kali, kalau sudi, sebut lah lagi. Terima Kasih En Ben.


Semoga dengan terpaparnya TheTimeLines di sana, akan menambahkan lagi ramai kenalan dalam dunia blog ni. Jemput lah masuk... Di sini aku hidangkan kalian dengan entry-entry terpilih hasil tulisan aku. Selamat membaca...

Cerita Zaman Kecil: Abang Honel

Kuchai Lama

Hikayat Putera Nyamuk

Pen Merah, Pen Biru. You Marah, I Love You..

Cinta Mee Segera

Drama Juvana: Babak-babak Yang Tak Dipertontonkan Kepada Umum

Journey

Kasim Pantalon

Episod 1: Hikayat Seri Anggar

Episod 2: Hikayat Seri Anggar

Ini Jalan Ku (Terbit Kembali Bersama Komentar)

Aduhai Saleha

Derap Lantai III

Derap Lantai II

Derap Lantai

Puduraya

 Aku tak sempat nak edit mana-mana kesalahan tatabahasa dalam entry-entry yang aku publish-kan ni. Nanti-nantilah... Jemput lah membaca. Explore la sampai kehujungnya di TheTimeLines ni...

11 comments:

  1. tahniah,sam..hahahaha..lebih hsngat drp biasa...

    ReplyDelete
  2. Wah glamer u! Tahniah Sam! Akak tumpang gembira. Best kan bila apa yg kita buat dpt penghargaan dari orang..terutama yg dikenali ramai.. kelassss!

    ReplyDelete
  3. untunglah blog timelines ni...


    mesti pageviews naik mendadak kan?

    semoga lebih istiqamah menghasilkan karya hebat.

    ReplyDelete
  4. Tika: tak sangka kak En Ben memilih..

    ReplyDelete
  5. Zulfikar Hazri: hmmm... untung jugak la...

    ReplyDelete