5.11.11

Admin Says: Logo Baru

Logo lama :
Logo ni dipakai sejak penubuhan GPK. Sementara mencari mood untuk menulis entry baru, elok juga kalau aku luangkan masa untuk mereka logo yang baru: 

Bermula Hari Ini. Memperkenalkan dengan tak seberapanya:
Adakah anda mempunyai hobi menulis seperti kami? Mahukah anda berkongsi idea serta pengetahuan bersama kami? Kami mengalu-alukan sumbangan karya anda melalui Blog, Discussions, Karya Bergambar, Comment, dan segala bentuk penulisan termasuk sajak, pantun, syair, gurindam, cerpen, novel dan sebagainya.

Mari berkarya bersama kami. Gerila Penulisan Kreatif (GPK)
 
Sekian Terima Kasih.



5 comments:

  1. pehhh power...

    p/s macam mana aku nak masuk iklan percuma kau ni? aku tak pandai teknikal reka logo tu la...

    ReplyDelete
  2. waaaa
    cam menarik jek nak join ni
    sebab suke tulih2 ni
    hehhehee

    ReplyDelete