28.10.11

Gerila Penulisan Kreatif: Admin Says

Impian aku, sebelum habis tahun ni, kalau boleh, GPK ni mencapai 800 jumlah keahlian... Kalau boleh 1000... Sape antare korang yang sudi tolong aku laksanakan impian aku tu? angkat tangan... Tak kirelah korang add member ke... Promote kat blog korang ke... sape bleh tolong? aku jugak berhajat nak buat segmen review blog member2 GPK ni seminggu sekali... start minggu depan... bleh ye... sape rajin n baik hati, nanti aku review die... Sayang korang semua...
Kire Segmen Review Blog Dari GPK ni kembali lah. Dulu aku pernah buat segmen ni. Tapi dek kerana aku buat review hampir setiap hari waktu tu, akhirnya aku kehilangan momentum akibat tuntutan komitmen lain seperti kerja serta urusan harian. Al maklum sahajalah untuk mereview ni, banyak perkara harus diambil kira. Masa, info serta bahan. Pendek kata, perlu study blog-blog yang nak direview terlebih dahulu. Kot salah review nanti, ade pulak yang sentap.
Lepas ni, seminggu sekali sahaja. Jadi, dapatlah aku manfaatkan masa yang panjang tu untuk study blog-blog yang bakal di review nanti. Opss.. Maaf, segmen ni segmen khas. Khas untuk ahli-ahli di Gerila Penulisan Kreatif sahaja. Jadi, kalau kalian tak nak ketinggalan, apa kata joint the club. Meh sertai kami... Kecil tapak tangan, kawah tahi bintang di arezona america aku tadahkan!
Oh ye.. Terdekat, entry yang bakal dipublishkan... Pesan Atuk... Tunggu sikit masa lagi...

21 comments:

  1. heee boleh2 pe salah nye..kite dah add 2org kawan..haha..dua pon berharga gak kan.?hehehe

    ReplyDelete
  2. ok.. ambil number awak ni.. 0002... turtn awak lepas cik bell ye.. tq... sumbangan anda amat dihargai...

    ReplyDelete
  3. heee aiyak..dpt turn kedua!amat saya hargai..hehehee

    ReplyDelete
  4. Ke-2 tu.. kire okey la kan... slamat berblogging..

    ReplyDelete
  5. kecik tapak tangan... kontena optimus prime kite tadahkan... hehehe...

    ReplyDelete
  6. mmg ok sangat la..ke-2..fuuuhh..bertuah!

    maceh2 :P

    ReplyDelete
  7. same2.. rajin menjenguk ye... bagus la dapat jiran mcm ni... sesekali jenguk tu, bawak la kawan2 lain... (promote2 la blog thetimelines ni).. heheh.. berkias pulok!!!

    ReplyDelete
  8. hahahaha..insyaAllah2..nt ramai la tu dtg serbu..hehe :P

    ReplyDelete
  9. tengah pikir nak add siapa ye nak bagi cukup....hmmmm

    ReplyDelete
  10. takpe nnti kita tlg promotkan GPK.. insyaallah kalau ada masa yg terluang..

    ReplyDelete
  11. Wahh! kedengaran menarik jugak..tak apa bro, pasti akan membantu GPK jika berkesempatan..

    ReplyDelete
  12. sudah jOin..tunggu approv je :D

    ReplyDelete
  13. norinaomar: pikir jangan tak pikir...

    ReplyDelete
  14. THE LEKAT LEKIT STORY: tq suria.. to member2 baru, suria antara blogger yg mula2 masuk GPK... blog suria jugak dah di review pada sessi awal2 dulu...

    jom support suria jugak...

    ReplyDelete
  15. Nizam Ijam: menarik... nanti sy review blog kamu ye...

    ReplyDelete
  16. Dunia Realiti a.k.a Elih : terima kasih daun keladi ye saudara...

    ReplyDelete
  17. aimie amalina : dtang la lagi ye... tq...

    ReplyDelete