23.4.11

Messages Service Facebook Aku Kene Blok

Assalamualaikum. Salam harmoni. Amboi Cik Kiah, rombongan nampak. Abang Seman pulak tak habis-habis lagi lepak di kedai kopi. Wak Dol amacam? Stedy la Wak Dol. Amacam? Perniagaan cendol ade masyukkk? (Tindakan minda bawah sedar... Aku tak sedar ape yang ditaip...)


Tataplah gambar tu puas-puas... Itulah yang berlaku... Puncenye, aku copy paste link GPK kepada rakan-rakan blogger. Tiba-tiba kene blog. Terpaksela tunggu beberapa hari untuk di activated semula. Korang ade cable tak kat Facebooknye HQ? Sedara ke.. Pak Cik ke... Kawan-kawan ke... Sape-sape je la... Boleh tak tolong aku settlekan masalah ni...

Sabo je la.. Aku nak promote group je... Bukan sebarkan risalah yang menyalahi undang-undang... Kenapa aku diperlakukan sebegini? 
(Sambil menangis teresak-esak di bucu katil....)

3 comments:

  1. uiyyyohhhh.. kene saspen ke? errmmm bek bek takut ade prg phising password ko... kim salam wak dol ye.. ckp cendul tak laku musim2 ujan.. suh dia jual dodol...

    ReplyDelete
  2. tak pe la.. diorang sabotaj aku... nanti aku report kat pejabat buruh n pejabat pengguna... kuat nganjeng betul FB ni...

    ReplyDelete
  3. biasenye dalam sehari dua ok la tu...

    ReplyDelete