30.1.11

Entry khas : http://gerilapenulisankreatif.blogspot.com/

Khas buat member-member. Nak nulis panjang agak tak larat dah ni. Mate kian layu. Mengantuk. Esok banyak function menunggu. Aku tinggalkan kalian dengan link ni je la. Sila klik. Khas buat member-member dan yang singgah-singgah lalu. Esok kalau sempat aku brief sedikit sebanyak.


http://gerilapenulisankreatif.blogspot.com/

Hehehe... Tahniah semua! Terima kasih atas sokongan korang. Mari berkembang bersama-sama.

8 comments:

  1. YEAH,selamat maju jaya GPK
    bila nak buat gathering nih,haha

    ReplyDelete
  2. nak buat gathering.. bila2 pun boleh.. janji semua bagi feedback... nanti boleh bukak satu entry kat GPK.blogspot... tengok respon sape nak join...

    ReplyDelete
  3. Penaberkala: bebawak bersabar la krol... Nanti kite plan betul2... bak contact number... message aku di FB je... ok..

    ReplyDelete
  4. Zul: betol2... ni nak cari yg boleh bagu komitmen je...

    kesimpulannye korang bedua betul2 bagi support... suke hati aku... berdir teguhlah demi kecintaan terhadap penulisan.. bukan nak cari populariti dan nak naikkan trafik semata-mata...

    ReplyDelete
  5. bagus,,GPK dah ada platform sendiri. Gud luck..

    ReplyDelete
  6. shah: tq shah... siap buat review lagi...

    ReplyDelete
  7. eiela: insyaallah eiela... harap sokongan...

    ReplyDelete