7.11.10

Blog ni Bebas Widgeo

Assalamualaikum. Entry ringkas malam ni. "Blog ni Bebas Widgeo". Korang yang pernah view blog ni mesti pernah nampak gambar kat sebelah ni terpapar kat side tengah blog ni kan? Hari ni aku dah menamatkan khidmat widget ni sebab aku rasa bukan tambah menyenangkan. Menyusahkan lagi ade la. Tiap-tiap kali kalau aku terklik kat certain tempat tu, terus sahaja keluar pop up. Naik rimas aku dibuatnye.

Selain tu aku pun tak nampak ape-ape benefit widgeo ni kepada blog ni. Selain konon-kononye menunjukkan ade member2 dari serata donia sedang online. Trafik macam tu jugak. Ntah la... "Motif?" Bak kate Abg Jai, member lama kat hotel UiTM dulu.

Jadi kalau ade di kalangan kalian semua yang ade sebarang komen berhubung widget yang dipanggil "Wid.. widge.. widgeo kahak tuih!" ni marila cerita sikit kat aku. Ape agaknye kebagusan widget ni. Membantu ke? Macam mane nak apply? Kalau bagus, sebelum subuh besok aku tampal balik.

Cume aku rase, "cukup la hubuungan kite Cik Widgeo. Bye-bye and farewall"

8 comments:

  1. erm..betul tu..buat apa nak penuhkan blog buat berat jerk..

    ReplyDelete
  2. S. Shahazrin: Hmmm... kadang2 kalau korang bukan blog sya ni, tentu keluar pop up makhluk Widgeo tu... korang pun tensen..

    p/s: eceh... post macam YB SS...

    ReplyDelete
  3. nak remove widgeo,tp da lupa kat mane letak..huhu

    ReplyDelete
  4. MyZone: lupe latak? boleh cari... manual la... buka satu2 widget tu.. tak pun kira kedudukan keberape widgeo tu disusun dalam blog awak... slamat membuang widgeo..

    ReplyDelete
  5. saya pun tak suka widgeo nih, nanti lama-lama pc bleh jadi hang. blog pun lambat nak loading.

    ReplyDelete
  6. eiela: buang je cik eiela... semak la.. mengganggu... sesiape yg pasang widgeo tu... buang je la..

    ReplyDelete
  7. ntah la.. sy ni tampal apa2 kt blog kebanyakkan xde niat jahat atau baik.. skdr nk bg nampak menarik.. x penah lak pk nk menunjuk2 ke hapa sbbnya xde menarik pn nk tunjuk kt org kalau takat visitor 2 3 kerat jer.. kekekeke. tampal je kalau selesa

    ReplyDelete
  8. TLLS: ikut ler... tampal yang mane ade... kang kalau kosong je, busan pulak...

    p/s: gambar2 TLLS kat blog tu, lawa2 belake... maklumla.. tuan punye blog tu lawa gilerrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!

    ReplyDelete