18.8.10

Kasmah Gucci

Kasmah: eii kasim, ko tengok beg tangan raya aku ni, mahal tau tak???

Kasim: ade aku kisah?

Kasmah: ade aku kesah ko kesah?

Kasim: ade aku kesah ke yang ko kesah aku kesah?

Kasmah: ahhh aku tak peduli aku nak kesah

Kasim: aku malas nak kesahhh

Kasmah: keeeeeesahnyeeeeeee........


'hik-hik... pose baru sehari cik kasmah... dah berebeg raye bagai...'' sindir jamel sambil menyelak-nyelak surat khabar brita harian... mate jamil naik merah dek penangan tak dapat rokok separuh hari ni...


‎"cik jameeeeellllll....... kalau cik jamel tanak pakai beg raya awal2 puase ni takpayah la menyibuk tau.. saya bukan nak cik jamel tengok pun beg raya saya nih... kalau tengok pun.. mcm la cik jamel tau sangat pasal brand2 meletup mcm yg s...aya pakai ni..... louis vuiitttooonnnnnnn taaaauuuu" sindir Kasmah janda pada cik jamel...cik jamel dalam dengar tak dengar, fokus tak fokus... layang tak layang kepalanye disenyumkan je... akibat kekurangan nikotin yg saban hari berkilo2 masuk dlm bdnnya, hari ni hampis kosongg... cik jamel terkebil2 mcm katak kene simbah air... " eh Kasmah.......ko pakai beg louis vutton ke... brother luis ke..beg cap kapal terbang puuuunnnnnn... ade aku kisahhh" terus cik jamel terkenan dengan perkataan ade aku kesah hari ni kerana geram tengok kasmah janda terkepot...mengepit beg tangannya yg dibeli di petaling stret...


mimi: kak mah...kak mah... meh nengok katelog beg raye yg kak cite mlm td..?

kasmah: ni hah... ko tengok tau macam2 ade... ni hah.. yg warne cokelet ni sesuai sangat ngn ko yg kecik2 ni... bayangkan mimi kalo pagi2 raye ko pakai ngn tudung ...ala-ala bienda tu... mesti laki ko suke punye... yang ni guci ni... brended tau... tak pon ko amik yg ni, kaler kelabu ni... 2 ratus setengah jek.. ko baya ansur2 pun bleh... ni mimi... tahun ni jamuan raye company, tak lain ko la akak calon jadik ratu hari raye... jangan harap la jemeah kemetot tu nak menang lagi.... asik-asik die jek nak menang nyampah aku...

mimi: tak ye kan... tahun lepas die dah menang... tahun satu lagi die jugak.. asik2 die je kan... ntah-ntah die memakai tak.. tu yang berseri-seri nampak muke... nampak push up jer... hihihihihi....

kasmah: hak ah la... akak pun ade dengar tau... die tu mcm semacam la...

mimi: mcm semacam? macam ape tu?

kasmah: alahhhh... mcm memakai la... akak rase la.. mase die cuti beranak tu die pasang bende tu... hish...

tetiba en sepul pengurus bahagian lalu...

en sepul: ehem.. ehem... jam dekat pkl 10 dah ni... tak abis lagi meeting? nak kate turun bekfes, bulan pose lak... report bulanan dah siap? mimi fail dah update ke? ke nak tunggu nak balik nanti baru sebuk nak buat... pastu claim over time beratus-ratus... yg nak menjawab kat haji badrul nanti aku jugak....

jamel segera menyembunyikan surat khabarnya.. segera berlakon sedang mengupdate tugasan dikomputer. ''hehehe padan muke korang...

kasmah: eerrrrr errrr cik sepul.....saya bukan ape cik sepul, saya nak menambahkan pendapatan sambingan sempena bulan nak raya ni, gaji dah ciput cik.... cik bygkan laaaahhhh... basic baru 1200.... nak beli baju raya lagi, langsir lagi, kui...h, bauhulu.. biskut sampan, tart nenas...

en sepul: ade aku kesah!!!!! (sekali lagi en sepul pula terkenan dengan ayat hari ini iaitu "ade aku kesah") awak nak order tart nenas??? berapa banyak Tat awak nak? satu tat???? 2 tat?? tiga, empat lima nam tujuh... berapa tat awak nak kasmah????

Kasmah: cik sepul.... berhati2 cik sepul, skrg ni bulan pose jgn nak melucah nak melawak2 dabel meaning lak ye.... kang dengan Tuhan cik sepul berdosa... dengan HR cik sepul nak menjawab....SEXUAL HARRASMENT!!!!!!

En sepul: ehhhh kasmah, kesitu pulak awak ni, saya tanya pasal tart nenas la, takde kene mengena dabel meaning ke ape ke pun kasmah booty kusayanggggg (en sepul melawak ringan cuba mengendurkan suasana)
hahhhh Mimi yang ko duk melaaaaaangot melopong bersidai kat sini kenapa? takde kerje sangat dahh? kalau dah takde kerje ko tak payah kerje..masuk opis saya ambik gaji!!! nak?????

Mimi: alah cik sepul ni, tu pun nak marah.. saya mintak maap cik.. kerje saya banyak cuma tak boleh nak buat kerje.. sebab cik sepul bediri depan komputer saya ni.......

No comments:

Post a Comment